Olen tässä miettinyt, että koska voisi olla hyvä hetki laittaa piste minun ja X:n Vuosisadan Rakkaustarinalle (jos siis niin päädyn tekemään).

Ensikuun loppupuolella on syyslomaviikko reissuineen. Matkat on jo varattu ja maksettu, yhdessähän sinne pitää mennä. Eli ennen sitä ei voi peliliikkeitä tehdä. Eikä oikeastaan heti reissun jälkeekään, jäisi vähän paha maku suuhun.

Sen jälkeen onkin sitten joulu, ja eroaminen juuri ennen joulunpyhiä ois aika paskamainen temppu.

Joulun jälkeen on jo ainakin yhdet isommat juhlat, jonne oltiin menossa yhdessä. Enkä haluaisi joutua heti tuoreeltaan selittämään, miksi tulenkin yksin.

Kunhan niistä on selvitty, on tiedossa hiihtoloma omine reissuineen. Sekin on jo varattu ja maksettu, ja hankala perua. Puhumattakaan siitä, että ollaan lähdössä isommalla porukalla, joten taas tulisi tämä suunnaton kiusallisuus.

Sitten seuraakin jo X:n syntymäpäivät (ei onneksi sentään pyöreät), pääsiäinen, vappu, ja tapaamisemme vuosipäivä. Ennen tai jälkeen minkään näistä ei vaan oikein käy.

Tämän jälkeen olemmekin jo kesässä ja sen reissuissa. Loppukesästä tai alkusyksystä on taas hankala erota, kun asuntomarkkinoilla on ruuhkaa opiskelijoiden hakiessa asuntoja.

Jne. jne.

Palatkaa takaisin 40 vuoden päästä, niin voimme yhdessä pohtia, pitääkö mies jättää juuri ennen hänen eläköitymistään vai vasta sen jälkeen.